Това заяви в предаването адв. Грета Ганева по повод обявения

...
Това заяви в предаването адв. Грета Ганева по повод обявения
Коментари Харесай

Адв. Грета Ганева: ”Днес вече ги почваме прасетата” - така ми звучи заявката на Гешев

Това съобщи в предаването адв. Грета Ганева във връзка оповестения през вчерашния ден план на отстранения основен прокурор Иван Гешев - придвижване " Справедлива България ". 

" Между всичко, което сподели Гешев, това че в тази страна знае всичко за всеки, е значимо. Досегашният основен прокурор даде да се разбере, е разполага с документи, флашки, записи. Първото изказване, което той прави, стъпвайки в политиката, носи и обръщение - пристигам дружно с всичкия багаж и от тук нататък мога да разполагам с това по този начин, както намеря за добре, тъй като не съм стеснен от закона, нямам професионалното обвързване да бъда стеснен. От друга страна стои въпросът по какъв начин се снабди с тези средства, дали по легален метод, дали в качеството му на основен прокурор не е имало позволено нарушаване. Много са въпросите ", добави тя.

" Като слушах Гешев ме налегнаха едни аналогии с Алеко Константинов и “Бай Ганьо публицист ”. Гръмкото име на вестника, който искаше да основе Бай Ганьо, беше “Велика България ”. “Справедлива България ” на Гешев ми припомня и на Яне Янев от близкото минало. Основните апели на неговата партия бяха за ред, правда и правдивост ", промяна адв. Минчо Спасов. 

По думите му Иван Гешев ще разчита на ромските водачи и гласове. Дали ще успее да ги активизира и ще кръстоса ли шпаги с ГЕРБ и Движение за права и свободи на този терен, е различен въпрос, счита още адв. Спасов.

Той бе безапелационен - Висшият правосъден съвет, който в профил Гешев от поста основен прокурор, се е оказал " послушна маша ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР