Това заяви в ефира на bTV кметът на район Средец

...
Това заяви в ефира на bTV кметът на район Средец
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: ПСА ще бъде демонтиран. Надявам се това да се слу...

Това съобщи в ефира на bTV кметът на регион Средец и някогашен енергиен министър Трайчо Трайков.

 

По думите му в София подготовката за справяне със зимната конюнктура е почнала още преди да завали сняг.

 

" Със сигурност мога да кажа, че такова замесване на всички от Столична община в справяне с тежката обстановка не бях виждал до момента. Относно множеството сигнали за паднали клони и дървета това се дължи на мокрия и тежък сняг ", изясни Трайков.

 

" Дори и аз не бях известен за следващото копане по улица " Шишман ". То се наложи, тъй като трябваше да се слагат други плочки за пешеходни пътеки. Получи се комична обстановка, тъй като тези пешеходни пътеки не се употребяват от хората, нито водачите са наясно, че има такива пътеки. Аз незабавно направих предложение пред тези пешеходни пътеки да се положат " легнали служители на реда ", с цел да е ясно, че те са там. Надявам се тази моя молба да не чака година и половина, както се е случвало с други сходни молби. Силно се надявам, че новият кмет ще направи по този начин, че цялата сила, с цел да се свърши някаква работа да лишава доста по-малко време. сигурно децентрализацията в Столична община ще помогне доста ", акцентира някогашният енергиен министър.

 

" Децентрализацията доста би помогнала. Ние през днешния ден направихме инвентаризация. Ако изпълнителите нямат съответната информация, тогава по какъв начин ще ги управляват? Със чиновниците на Следствен отдел към окръжна прокуратура ние имаме в действителност доста синхронна работа. Хората се отзовават, работят. Трябва да се мине към децентрализация. Когато сме се заели с някой проблем, той се взема решение по-бързо ", увери районният кмет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР