Това заяви пред Нова телевизия 19-годишният Емилиян Йорданов - едното

...
Това заяви пред Нова телевизия 19-годишният Емилиян Йорданов - едното
Коментари Харесай

Младежите, обирали жилища: Смешен народ сме

Това съобщи пред Нова телевизия 19-годишният Емилиян Йорданов - едното от момчетата, обирали жилища , които преди този момент наемали от известни платформи за резервация. Доскоро той е бил волейболист. Сега, по думите му, учи и работи.

Младежът призна, че е откраднал тв приемника от единия от домовете, тъй като са му трябвали пари за връщане на остарели задължения.

"5000 лв. взехме. За да ги харчим. Харчихме откраднатите пари за всевъзможни работи. Близо три дни бяхме по заведения, нощни заведения, хотели ", съобщи неговият другар, който остана със прикрито лице. Момчето е на 18 години, още учи и тренира футбол.

От откраднатия тв приемник двамата съумели да "спечелят " 100 лв.. Според наемодателя на обраното жилище, откакто кражбата била оповестена посредством обществените мрежи, почнал да получава закани. Друг мъж твърди, че по тази скица същите момчета откраднали и неговия тв приемник и оставали жилището му в положение, което му е мъчно да опише - "всичко надолу с главата ". Той добавя, че имало следи от опиати.

Емилиян обаче споделя, че не се занимава с опиати. Преди опитвал марихуана, която била "натровена " по някакъв метод и това му докарало паническо разстройство. По думите му това е първата му кражба. Преди това е попадал в полицията поради "дребни неща " - не върнал колело, за завлечен телефон, както и за неплатена сметка за такси.

"Засега никой не ни е потърсил от полицията за безусловно нищо. Но получавам закани в интернет ", съобщи Емилиян Йорданов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР