Това заяви пред bTV дипломатът Мирослав Зафиров, който от години

...
Това заяви пред bTV дипломатът Мирослав Зафиров, който от години
Коментари Харесай

Дипломат: Намираме се в ситуация “око за око”. Доста хора ще ослепеят, преди да видят края на кризата в Израел

Това съобщи пред bTV дипломатът Мирослав Зафиров, който от години е в екипа на Организация на обединените нации, договарящ сред “Хамас ” и Израел в опит за поддържане на мира. 

 

“Тази офанзива може да се съпостави с 11 септември, жертвите са към 400 и от двете страни, броят на ранените никой не може да каже какъв брой е тъкмо “, разяснява Зафиров.

 

Наама Леви, зам.-ръководител на задачата на Израел в България на собствен ред уточни, че цифрите на починалите и ранените се повишават ежеминутно. Според последната държавна информация жертвите от израелска страна надвишават 600 души. Ранените са над 1000, а отвлечените - повече от 100. От страната на Палестина осведомят за 370 убити. Около 2200 души са ранени.

 



“Хамас разгласи война на Израел. Няма провокация от страна на Израел ”, безапелационна беше Леви.

 

По думите й през последните месеци на държавно равнище са се водели полемики за това по какъв начин да бъдат подкрепени палестинците и да се откри по-добро решение. 

 

Тя отхвърли да разяснява въпросът с проспиването на офанзивата от страна на разузнаването и съобщи, че този въпрос е значим, само че не е на фокус сега. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР