Това заяви пред Българската национална телевизия Владислав Панев от “Продължаваме

...
Това заяви пред Българската национална телевизия Владислав Панев от “Продължаваме
Коментари Харесай

ПП-ДБ ще кажат на Радев, че бюджет 2023 е приоритет за този парламент

Това съобщи пред Българската национална телевизия Владислав Панев от “Продължаваме Промяната ” - “Демократична България ”. 

 

Коментарът му идва на фона на срещата сред работните групи на ПП-ДБ и ГЕРБ в сектор стопанска система. Те разискаха параметрите на бюджета за 2023 година като реализираха консенсус по някои тематики, само че по този начин и не стана ясно дали план-сметката ще срещне поддръжка. От ГЕРБ желаят бюджетът да бъде импортиран от постоянен кабинет, до момента в който от ПП-ДБ упорстват това да стане допустимо най-скоро. 

 

“Приемането на бюджет няма доста общо със съставянето на кабинет, то би трябвало да бъде приоритет. Това е единственият закон, който не може да бъде импортиран от депутат, наложително се внася от държавното управление ”, съобщи Панев. 

 

Според Панев ще се орежат разноските, които не са нужни - финансови разноски, тъй че стопанската система да не пострада от понижението на недостига. Като значимо Панев уточни страната да успее да събере заложените доходи, както и да се осъществя Планът за възобновяване и резистентност.

 

" България ще претърпи инфраструктурен взрив ", съобщи Панев и добави, че въпросът е той да бъде канализиран в вярната посока и парите да бъдат изразходвани дейно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР