Това заяви на поредната пресконференция на ГЕРБ , като поясни,

...
Това заяви на поредната пресконференция на ГЕРБ , като поясни,
Коментари Харесай

Не се плаша, Рашков - ела ме разпитай ти обаче

Това съобщи на следващата конференция на ГЕРБ, като разясни, че получил призовка за разпит. Той прикани служебния вътрешен министър Бойко Рашков " да не кара момчетата " да го разпитват, носил си персоналната карта в джоба, а самичък да се наеме с това.

" Само мен не ме бяха викали, цялата партия я разкостиха ". " Рашков е обезпечил опция на всичките тези партии да купуват гласове ", хвърли обвиняване Борисов, до момента в който искаше от другите партии, чиито представители ходели в телевизия " 7/8 ", да излязат с позиция за.
 Когато светът е Зелена договорка, ние нямаме министър на екологията (ВИДЕО) Когато светът е Зелена договорка, ние нямаме министър на екологията (ВИДЕО)
Това съобщи водачът на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов на първата конференция след първата загуба на партията на избори, коментирайк...

" Пак ви бих - и се чудите два дни по какъв начин да настройките резултата, ето това е истината ", акцентира Борисов, до момента в който обясняваше, че му е доста забавно коя " пластика " е била давана за машините за гласоподаване, с цел да гласоподават гласоподавателите.

" След няколко месеца народът ще ги бие с камъни, тъй като ще се провалят, тъй като са подли, корумпирани ", сигурен е Борисов.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР