Това заяви министър-председателят Кирил Петков в началото на редовното правителствено

...
Това заяви министър-председателят Кирил Петков в началото на редовното правителствено
Коментари Харесай

Премиерът Петков: Очакваме резултати, справедливост, очакваме да няма човек над закона, независимо кой е той

Това съобщи министър-председателят Кирил Петков при започване на постоянното държавно съвещание по отношение на явяването си във Върховната касационна прокуратура.
Премиерът означи, че е уведомил прокуратурата за лица, които всекидневно се показват като евентуално носещи риска за корупцията в България и за закононарушения в изключително огромни размери. „ Ние не сме органът на следствие, само че обръщаме внимание на прокуратурата, че оттук насетне обществото, изпълнителна власт и аз – като министър-председател, чакаме дейности в границите на закона и с действителни резултати “, безапелационен бе министър председателят Кирил Петков. Министър-председателят акцентира, че е време да се постави завършек на дългогодишната наклонност за незавършени каузи без неоправдателни присъди.
☑️ Държавата ще обезпечи средства за възобновяване на опустошения от наводненията път в Триград през декември м.г. Подкрепата ще бъде разисквана на следващия ден в границите на съвещанието на Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне към Министерския съвет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР