Това заяви Марин Марковски, адвокатът на арестуваната за получаване на

...
Това заяви Марин Марковски, адвокатът на арестуваната за получаване на
Коментари Харесай

Елхата ще им е много тъмна на прокурорите по делото на Иванчева

Това съобщи Марин Марковски, юристът на задържаната за приемане на рушвет в изключително огромни размери кметица на регион " Младост " Десислава Иванчева.
Пред Нова телевизия Марковски посочи, че отбраната още не е получила записаното от специфичните разследващи средства (СРС) по случая. В прокурорски фантазии не желая да плавам – желая да виждам и да правя оценка доказателствата, сподели юристът. Той не пропусна да каже и, че имало над 10 строителни компании, на които Иванчева пречи при реализирането на плановете им в регион " Младост ". Това било конкретизирано " при започване на делото ".
Същевременно някогашният вътрешен министър Румен Петков сподели, че на мястото на Иванчева хората очаквали да видят двете момчета, които " прибързано напуснали " Софийския централен затвор. Той даде и прогноза, че хората, стоящи зад основаването на Комисия за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ), щели да си дадат среща пред Спортната палата, а имало хора, по-различни на грамаж, на които щяло да им е по-трудно да седят часове наред прави с белезници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР