Това заяви главният редактор на 24rodopi.com Илхан Андай. Разпитана е

...
Това заяви главният редактор на 24rodopi.com Илхан Андай. Разпитана е
Коментари Харесай

Най-Страшният Обрат! Убийството На Дамла Се Разплита, Но Треперехме Да Не Чуем Това, Снимки! Майката Садет Е В Ареста, Защото

Това съобщи основният редактор на 24rodopi.com Илхан Андай. " Разпитана е и жена с букви А. Т., която също е близка до фамилията.

За мен въпросителните към този случай за проверяващите са разчистени, само че те не могат да разгласят нещо, което на идващ стадий може да им изиграе неприятна смешка. В залата тази евентуална килърка ще разчита на мощни юристи ", сподели той.

" Днес или на следващия ден несъмнено ще има към този момент публично известие със обвинен. Вероятно и окръжният прокурор желае да пристигна тук и да каже " Хора, умерено, причинителят е към този момент зад решетките в Кърджали, а не в Момчилград и измежду вас ", съобщи журналистът.

" Разследването в действителност е към своя край. Очакват се експертизите. България ще разяснява още повече този случай, като се разбере кой е виновникът. Ще има спор дали да бъде в пандиза килърката или да е в психиатрия. Вероятно това малко момиченце е научило злокобна загадка или пък се е изправило против психологично болен човек, който е стигнал до стадий на заболяването, в който експанзията стига до ликвидиране ", счита той.

" Ако хвърлим око на правосъдна хроника, се вижда, че зад всяко битово ликвидиране, стоят близки на жертвата хора. Напрежението ще е доста по-голямо като има публична информация, тъй като свързани с действието са близки хора.



Ако са лекували този човек - виновникът за убийството, през днешния ден Дамла щеше да е жива ", приключи Андай. По-рано през днешния ден другар на родителите на Дамла проговори за фамилията на момичето: Семеен другар проговори за родителите на Дамла, познавал ги от 30 години и... Обикновено такива случаи са свързани тъкмо с хора от фамилията или такива, които се грижат за фамилията. Хората имат едно лице за на открито и едно за в дома.

Това съобщи в студиото на " Здравей, България " психологът Росен Йорданов. " Емоционален и импровизиран опит е било да се заметат следите, като лицето на детето е било облепено с тиксо. Спонтанната реакция на убийците е да запазят себе си и реагират непринудено ", сподели психологът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР