Това заяви депутатът от БСП Явор Божанков в дебат относно

...
Това заяви депутатът от БСП Явор Божанков в дебат относно
Коментари Харесай

Управляващите не могат да подредят две плочки

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков в спор по отношение на машинното гласоподаване, като посочи, че е уверен, че ГЕРБ не могат да вкарат машинното гласоподаване, тъй като не знаят по какъв начин.
В отговор депутатът от ГЕРБ Анна Александрова, която стои публично зад предлагането да няма машинно гласоподаване на парламентарни и локални избори, се заяде пред bTV за какво Българска социалистическа партия не е въвела машинното гласоподаване по времето на Орешарски. Именно Александрова публично се водеше създателят на серията от оферти за смяна на Изборния кодекс, които станаха тази зима – в това число за изменението на преференцията, което след това отпадна.
На идващите избори може би ГЕРБ ще анулират напълно вота. " Проблемът не е в машините, казусът е в сивото вещество, което работи с тях ", акцентира Божанков. А Александрова даде образец с Ирландия, която купила машини за стотици милиони евро, 3 години се водил спор да има ли машинно гласоподаване и най-после той се провалил, а машините били продадени всяка по 9 евро за скрап.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР