Това заяви българският министър на отбраната Красимир Каракачанов, коментирайки т.нар.

...
Това заяви българският министър на отбраната Красимир Каракачанов, коментирайки т.нар.
Коментари Харесай

Крайно време е да излезем от този приспивен сън, че в Европа ни третират като равни

Това съобщи българският министър на защитата Красимир Каракачанов, разяснявайки така наречен пакет " Мобилност ", против който българските превозвачи стачкуват.
Без никакво съображение ни накараха да затворим първите четири реактора на АЕЦ " Козлодуй ", с цел да може Франция да отбрани инвестицията си в Румъния. После – " Южен поток " не може, а " Северен поток " може. 14 милиарда лв. е оборотът на българските превозвачи, хранят се над 100 000 души – извънредно време е да излезем от този бездънен сън, че Брюксел се грижи за нашите ползи, сподели Каракачанов пред Нова телевизия, съгласно който задачата е 14-те милиарда лв. да идат в непознат джоб.
Каракачанов уточни, че на срещата на върха на Европейски Съюз в София в средата на май огромните западни страни желали пакет " Мобилност " да се реши през есента, когато ръководител е Австрия, а тя поддържа визията на Еманюел Макрон. За вложенията на огромни западноевропейски компании в Иран обаче желаеха да сме солидарни всички в Европейски Съюз. Това го разбираме като удар по българската стопанска система – не очаквайте взаимност за вашите компании. Световната история не познава огромна страна да се е трогнала от воплите на по-малка страна, съобщи военният министър и добави, че щял да си намерения дали да допусне до процедурата за избор на нов изтребител за българските Военновъздушни сили компании от страни, които поддържат Макрон за подвижността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР