Това, твърди прокурорът, може би в действителност индикира техния севернокорейски

...
Това, твърди прокурорът, може би в действителност индикира техния севернокорейски
Коментари Харесай

Намериха Севернокорейска ракета в Украйна

Това, твърди прокурорът, може би в реалност посочва техния севернокорейски генезис.

 

Правителствата на Съединените щати, Англия и Южна Корея в четвъртък, че Северна Корея е доставила на Русия няколко балистични ракети. Известно време по-късно Киев удостовери, че в първите дни на януари Русия в действителност е употребила ракети, непознати до момента на украинската войска.

 

Според " Ройтерс " Чубенко е посочил на публицисти фрагментите от ракетата и е описал характерностите им по следния метод:

" Методът на произвеждане не е доста съвременен. Има отклонения от общоприетите ракети " Искандер “, които видяхме по-рано при офанзиви против Харков. Тази ракета наподобява като една от севернокорейските ракети “.

 

" Ето за какво сме склонни да имаме вяра, че това може да е ракета, доставена от Северна Корея “, сподели служителят.

 

месец съветският президент Владимир Путин и севернокорейският водач Ким Чен-ун се срещнаха на космодрума Восточний при рядка аудиенция на Чен-ун. Имаше срещи сред военните министри на двете страни, а двамата държавници разговаряха и уединено. Ким Чен - ун даде поръчка, че ще трансформира двустранните връзки с Русия в собствен максимален приоритет и увери Путин, че поддържа всички негови решения, в това число съветската инвазия в Украйна. 

 

се случва в миг, в който Русия и Путин са все по-изолирани на интернационалната сцена и съветският президент обезверено търси сътрудници и другари. 

 

Анализатори показват, че КНДР може да се окаже значима за възможна съветска победа в Украйна - запасите на Москва от оръжия понижават доста, промишлеността е блокирана поради наказания, а Пхенян разполага с голямо количество боеприпаси и то от руски вид. Оценява се, че съдействие сред Москва и Пхенян би могло да бъде рисково -, че поради отчаянието на Москва Русия е подготвена да даде всичко на Пхенян, в това число нуклеарни технологии, които да засилят нуклеарната стратегия на КНДР. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР