Това средство е мощен антисептик и противогъбично лекарство, което не

...
Това средство е мощен антисептик и противогъбично лекарство, което не
Коментари Харесай

Пий тази удивителна смес за 3 дена и кажи чао на грипа и течащия нос!

Това средство е мощен антисептик и противогъбично лекарство, което освен ще отстрани всички паразити от тялото, само че и ще усъвършенства състава на кръвта и лимфата.

В предишното хората са го употребявали в битката с кандида и с бактериалните и вирусните инфекции. Това неповторимо лекарство е примес от няколко съставния елемент, които сами по себе си имат мощни лечебни свойства.

Просто изпийте 1 ч.л. от сместа и още с първия банкет носът и синусите ще се изчистят от слузта и ще се почувствате по-добре. И още - с това лечебно средство след една седмица ще забравите за синузита и кашлицата, а след още толкоз сънят ви ще се възстановява, хроничната отмалялост ще изчезне и ще станете по витални и енергични.

Съставки: ябълков оцет – 100 мл естествен, чесън – ¼ ч.ч. нарязан, лук – ¼ ч.ч. нарязан, люти чушки – 2 бр. пресни нарязани, джинджифил – ¼ ч.ч. корен настърган, хрян – 2 с.л. настърган, куркума – 2 с.л. прахуляк или настърган корен

Начин на подготвяне: Всички съставки се поставят в стъклен буркан, залейте с оцета, затворете капака. Оставете да престои сместа на изсъхнало и хладно място в продължение на 2 седмици, като няколко пъти дневно разклащате буркана. Това се прави за да се извлекат оптимално целебните свойства на съставките.

 Джинджифил и куркума

След изтеклото уречено време прецедете сместа в стъклена бутилка с похлупак - по този начин ще съхраните сместа за дълго време, без да се страхувате, че ще се утежни.

При настинка или грип пийте по 1 ч.ч. няколко пъти дневно. А за профилактика и укрепване на организма пийте по 1 ч.л. дневно, само че никога на празен корем.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР