Това сочат резултатите от изследване на американски институтСлед участие в

...
Това сочат резултатите от изследване на американски институтСлед участие в
Коментари Харесай

Онлайн програми повишават увереността на учителите

Това сочат резултатите от проучване на американски институт

След присъединяване в онлайн стратегия за професионално развиване учителите се усещат по-подготвени да образоват по тематиките, свързани с точните науки

Многобройни фактори имат значение за основаването на стратегия за дейно професионално развиване на учителите, занимаващи се с деца и възпитаници от детската градина до края на междинното обучение. Съсредоточаването върху наличието, дейното учене, съдействието и наставлението, както и потреблението на модели за дейно преподаване могат да разширят познанията на учителите по точни науки.

Много учители обаче не разполагат с нужните запаси, с цел да посещават стратегии за професионално развиване. Тук огромна роля могат да изиграят онлайн стратегиите, като оказват помощ на преподавателите, сочат нови данни на американския Институт за преподаване и учене при Американското физиологично сдружение (APS).
още по тематиката
Експертите са анализирали въздействието на 10-месечна онлайн стратегия за професионално развиване на учители. Програмата е фокусирана върху повишение на увереността, знанията и действителното потребление в голям брой области, като кариерното обучение в региона на точните науки, научното наличие, равнопоставеността и разнообразието в класната стая.

Участниците оповестяват за повишение на увереността в преподаването. Те споделят, че се усещат по-подготвени да образоват по доста от тематиките, свързани с точните науки, обхванати от програмата. В допълнение, участниците в курсовете оповестяват, че присъединяване в онлайн програмата за професионално развиване ги предизвиква да вземат участие в онлайн общности на учители с практическа устременост, регистрират откривателите от APS.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР