Това следва , която посегна на живота си през януари

...
Това следва , която посегна на живота си през януари
Коментари Харесай

Инспекциите на Ofsted са спряни след самоубийството на директора

Това следва, която посегна на живота си през януари 2023 година, откакто главното учебно заведение Caversham в Рединг беше намалено от най-високата оценка на „ отличен “ до най-ниската, „ несъответстваща “, поради опасения за отбрана.

На чуването през декември старши правосъдният доктор Хайди Конър сподели, че елементи от инспекцията „ са извършени по метод, в който липсва почтеност, почитание и сензитивност “ и заключи, че „ евентуално е съдействала “ за госпожа Пери гибел.

Тя издаде уведомление за попречване на по-нататъшни смъртни случаи, като сподели, че „ би трябвало да се подхващат дейности “, което докара до генералните секретари на Асоциацията на ръководителите на учебни заведения и колежи (ASCL) и Националната асоциация на основните учители (NAHT) да призове инспекциите да бъдат прекратени, до момента в който не бъдат въведени измененията.

Докато стартира новата си роля, сър Мартин сподели, че инспекциите на Ofsted са „ попаднали под огромно внимание “ след гибелта на госпожа Пери и че той е „ решен да ние се учим от това “ и пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР