Това си е същата манджа, но претоплена на испански котлон.

...
Това си е същата манджа, но претоплена на испански котлон.
Коментари Харесай

Дончев: Барселонската афера е стара манджа, претоплена на испански котлон

Това си е същата гозба, само че претоплена на испански котлон . Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев пред Българска национална телевизия за барселонската спекулация , в която бе намесено името на премиера.

Периодично в публичното пространство се пускат сходни клюки, по думите му.

В Изборния кодекс написа, че идващите парламентарни избори би трябвало да са машинни . Самият Дончев е почитател на този вид гласоподаване. Той обаче желае машините да пускат и книжен притежател. Това обаче е по-скъпо. Имаме и плюсове, и минуси, посочи вицепремиерът.
 Каталуния проверява Бойко Борисов за пране на пари Обновена
Каталуния проверява Бойко Борисов за пране на пари

За това оповестява испанският вестник " Ел Периодико "

Машинното гласоподаване не взема решение всички проблеми, не е панацея, сподели Дончев. Не взема решение казусът с купения избор, има риск от хакерски атаки. Решава казуса обаче с невалидните бюлетини. За него няма манипулирани данни за растежа на стопанската система, по мнението му. Такава машинация в невъзможна, безапелационен бе вицепремиерът. Национален статистически институт работи с Евростат.

За участието в Еврозоната Томислав Дончев показа, че имало злокобни легенди в уеб страниците за подправени вести по тематиката. Затова обществото трябвало да бъде уверени в изгодите от влизането в клуба на богатите. България не може да си разреши да бъде в политическата външна страна на Европейски Съюз, отсече той. Зелената договорка е по-скоро политическа поръчка, по мнението му, занапред предстоят диалозите.

България би трябвало да направи радикални промени в метода, по който работи стопанската система ни, по мнението му. Трябва да вършим скъпи неща, отсече Томислав Дончев. Няма по какъв начин да сме богати, произвеждайки евтини неща, съгласно него. Държавата би трябвало да подкрепя нововъведенията. За това била нужна организация за нововъведения.
 Гечев: Борисов манипулира икономическите данни - лазим по дъното на Европейски Съюз
Гечев: Борисов манипулира икономическите данни - лазим по дъното на Европейски Съюз

Затова министър председателят дал заден ход за чакалнята за еврозоната
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР