Това ще стане чрез нов сезон на риалитито Бягство към

...
Това ще стане чрез нов сезон на риалитито Бягство към
Коментари Харесай

Слави Трифонов се завръща....в телевизията

Това ще стане посредством нов сезон на риалитито " Бягство към успеха ". То бе предавано преди години в границите на " Шоуто на Слави " и се радваше на не дребен зрителски интерес. Шоуто се завръща в ефира на малкия екран, с цел да провокира участници и фенове да се впуснат дружно в конкуренция, посредством която да научат повече за България, преминавайки през нейната територия, история и просвета и справяйки се с разнообразни провокации, осведомят от бТВ.

 

Риалитито има спортен темперамент. В него няколко двойки играчи, обединени от разнообразни роднински, другарски или други връзки, подхващат пътешестване и минават през разнородни вълнуващи тествания, с цел да стигнат до огромната премия, наричана „ Съкровището “. По сюжет, предаването много припомня на Amazing race - международен формат, в който тимове по двама души обикалят света, минават разнообразни по тежест тествания и най-после една двойка печели един милион $. 

 

Реализацията на формата е поверена на " ЕМД Ентертеймънт " и Евгени Димитров – Маестрото, с чието име се свързват редица телевизионни излъчвания като " Гласът на България ", Music Idol, Dancing Stars, Lord Of the Chefs, " България търси гений " и други.

 

Пътят на двойките ще се движи през разнообразни местоположения в страната, които включват естествени, исторически и културни забележителности. Всички инструкции и задания, които получават участниците, са свързани с България – исторически персони и обекти, традиции, действителност, обичай и нрави. Част от напътствията са под формата на изображения, логичен и механически задания или загадки. Двойките потеглят дружно от едно място и през решение на другите задания разкриват нова информация, която ги превежда през пътуването и ще ги води до финала.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР