Това ще доведе до това, че някои ще получат почти

...
Това ще доведе до това, че някои ще получат почти
Коментари Харесай

Пробив в стачката на NHS, тъй като профсъюзът на консултантите се съгласява с ново споразумение за заплащане с правителството

Това ще докара до това, че някои ще получат съвсем £19 459 в допълнение в пакета си за заплати за тази финансова година, а други ще получат £5 965.

The Британската здравна асоциация и Асоциацията на болничните консултанти и експерти се съгласиха да предлагат ново съглашение за възнаграждение на своите членове след месец на договаряния с държавното управление.

Членовете на синдиката ще би трябвало да гласоподават и в случай че офертата бъде призната, това ще значи завършек на стачките на консултантите.

Общото нарастване на заплащането на консултантите ще варира, до момента в който някои ще получават минимума от 6 на 100 други ще получат 12,8 на 100, оповестиха от БЛС. Увеличението ще зависи от стадия от кариерата на лекаря.

Д-р Вишал Шарма, ръководител на консултантския комитет на BMA, сподели: „ Доволни сме, че след месец на интензивни диалози и повече от шест месеца стачка, която в никакъв случай не сме желали да подхващаме, в този момент имаме предложение, което можем да предложим на членовете. Голям позор е, че има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР