Това се случи, след като полицията не идентифицира никакви проблеми

...
Това се случи, след като полицията не идентифицира никакви проблеми
Коментари Харесай

Дейвид Карик: Полицейският пазач разследва 10 полицаи и служители за това как са били обработени обвиненията срещу изнасилвач

Това се случи, откакто полицията не разпознава никакви проблеми с държанието след инспекция на всевъзможни отчети, които биха могли да доведат до предприемане на дейности против Карик по-скоро.

Карик, на 48 години, най-малко 30 години през февруари, откакто беше изобличен като един от най-лошите причинители на полови закононарушения във Англия.

Мет беше заставен да се извини и да признае Карик е трябвало да бъде изкоренено по-рано, откакто се разбра, че е привлякъл вниманието на полицията за девет случая, преди да бъде преследван, в това число обвинявания в обезчестяване, домашно принуждение и тормоз сред 2000 година и 2021 година

IOPC сподели, че петима настоящи чиновници на Met, в това число детектив служител на реда, детектив сержант, детектив контрольор и двама основни инспектори са разследвани за жестоко непозволено държание.

Бивш чиновник на Метеорологичната работа, в този момент работещ за полицията на Лондонското сити, и двама чиновници, които са пенсионирани от силите също са изправени пред следствия за жестоко непозволено държание, до момента в който настоящ член на личния състав на Met и компютър са разследвани за непозволено държание.

Дейвид Карик: Жертва на изнасилвача PC споделя, че неговите „ другари “ би трябвало да бъдат уволнени заради пропуснати благоприятни условия да го заловен

Регионалният шеф на IOPC Мел Палмър сподели: „ След осъществяване на първичен обзор на обсега на дейностите на полицията по обвинявания против Карик по-рано тази година, ние взехме решение да стартираме следствия на голям брой хипотетични пропуски на полицейски чиновници и чиновници, които оцениха и/или проверяваха обвиняванията, отправени против него.

„ Ако тези въпроси бяха развити съответно, Карик можеше евентуално да се изправи пред жестоко непозволено държание произвеждане и е бил уволнен от полицейската работа години преди в последна сметка да бъде задържан.

„ Въпреки че уведомихме редица чиновници, че са разследвани, това не значи, че автоматизирано ще последва дисциплинарно произвеждане. В края на всяко следствие ние ще определим дали някои лица би трябвало да бъдат изправени пред дисциплинарни процедури.

„ От нашия обзор на обсега ние също идентифицирахме редица благоприятни условия за образование за обособените сили, както и национални рекомендации, които сега напредваме. "

Тази изключителна вест се актуализира и повече детайлности ще бъдат оповестени скоро.

Моля, опреснете страницата за най-пълната версия.

Можете да получавате вести за изключителни вести на смарт телефон или таблет посредством. Можете също да следвате или да се абонирате за нашия, с цел да сте в крайник с последните вести.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР