„Това се случи на 13 март, точно когато обявиха извънредното

...
„Това се случи на 13 март, точно когато обявиха извънредното
Коментари Харесай

Българското Барби ще уплаши и коронавируса след 18 операции!

„ Това се случи на 13 март, тъкмо когато оповестиха изключителното състояние в страната. Няма да се отхвърлям от тези процедури и с неспокойствие чакам карантината да отмине, с цел да продължа с 19-а процедура ", показа пред „ България Днес” 22-годишната бургазлийка.

След като славата й доближи целия свят, русокоската даже се радва на отстъпка при медиците, които посещават. Така за последната процедура вместо оповестените 400 лева Андрея платила 315 лева

„ Абсолютно безвредно е и няма заплаха от заразяване с ковид. Единствената разлика е, че медицинските лица бяха с маски последния път. Сега се мажа с едни кремчета, с цел да не се напукват устните ми от студеното време”, изяснява атрактивната студентка Андреа.

Тя не се опасява от разпространение на подлото заболяване. Не носи защитна маска, нито ръкавици, само че съблюдава прецизно възбраните за разходка на открито и излиза само до аптеката и хранителния магазин. „ Притеснявам се по-скоро за баба и дядо, в сравнение с за мен. Не поддържам връзка с доста хора с изключение на в обществените мрежи и съм изолирана”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР