Това съобщават американски медии, позовавайки се на Националния институт по

...
Това съобщават американски медии, позовавайки се на Националния институт по
Коментари Харесай

Ваксинираният с четири дози Фаучи се зарази с коронавирус

Това оповестяват американски медии, базирайки се на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания на Съединени американски щати.

Отбелязва се, че през последните дни той не е поддържал непосредствен контакт с президента на Съединени американски щати Джо Байдън или други висши чиновници на американската администрация.

81-годишният Фаучи има умерени признаци, съгласно изказване на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания. Той се е самоизолирал, само че продължава да работи отдалечено.

Фаучи е водещ американски вирусолог, а също и ослепителен последовател на имунизацията. Той предизвиква доста начинания, свързани по-специално с утвърждението на бустер дози. Самият той беше изцяло имунизиран и получи две спомагателни дози от имунизацията против COVID-19.

Специалистът стартира да се бори с пандемията COVID-19 в Съединените щати при президента Доналд Тръмп. Медиите оповестиха, че сред тях има различия. В резултат на това Фаучи продължи да работи към този момент в администрацията на Байдън и постоянно беше подложен на критика от републиканците- конгресмени.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР