Това са зодиите, които ще получат голяма радост - бебе.

...
Това са зодиите, които ще получат голяма радост - бебе.
Коментари Харесай

3 зодии ще чакат БЕБЕ до края на 2018 година

Това са зодиите, които ще получат огромна наслада - бебе. Ето кои са те и какво ще им се случи в живота до края на 2018-та година.

Телец
Мечтаете си за тази огромна вест, само че все се случва нещо, че или отлагате, или сътрудникът до вас не е подготвен. Всичко това е към своя край, тъй като ви чака най-хубавата вест в живота ви. Ще ставате родители и това ще стане ясно до края на месец октомври. Ако в фамилията ви има близнаци, допустимо е и вие да се сдобиете не с едно, а с цели две щастливи вести! На хоризонта ще се появи и злоба от ваш доста непосредствен приятел/приятелка. Не споделяйте в доста детайлности за това какво ви следва и какъв брой сте щастливи. Пазете щастието си от зли очи. Всичко друго ще е наред!

Лъв
Не сте и предполагали, че толкоз скоро откакто сте се влюбили, към този момент ще мислите за деца. Дори да не мислите, новината сама ще ви изненада в идващите 4 месеца. Повярвайте ни, първоначално може и да не се чувствате подготвени, само че доста бързо ще наваксате чувството, че скоро ще бъдете родители. Най-хубавите ви години занапред предстоят. Истински щастливци сте!

Дева
Няма по-хубаво от това човек да сътвори семейство. Но преди този момент е необходим брак, нали? Точно това ви чака до края на тази година - незабравимо предложение за брак, на което никой на света не би могъл на устои. След това напълно бързо ще пристигна и огромната вест - ще си имате бебче, което най-вероятно ще се появи другата зима. И всички към вас ще са толкоз щастливи. Не споделяйте доста единствено с сътрудниците си, измежду тях има хора, които не ви мислят положителното. Всичко друго ще е съвършено!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР