Това са законите в България. От 6 на 4 години

...
Това са законите в България. От 6 на 4 години
Коментари Харесай

Вместо да лежи в затвора, бизнесменът, който прегази 6-годишния Петьо, хойкал по клубове и дискотеки!

Това са законите в България. От 6 на 4 години му паднаха присъдата! Сега ще го пуснат по-рано, съобщи бащата на прегазения 6-годишен Петьо от Панагюрище.

Така той разяснява новината, че през вчерашния ден Софийски градски съд пусна предварително от пандиза мъжа, който преди 3 години умъртви с джипа си сина му. Решението не е дефинитивно, прокуратурата ще го апелира, само че в случай че и втората инстанция реши по този начин, предприемачът Цветан Пъков ще излезе на независимост. Виновният водач е изтърпял малко над 3 години и 6 месеца от наказването си, остават му 5 месеца.

" През останалото време си е бил по клубовете и нощните заведения. Той непрекъснато си е тук със фамилията (Пъков лежи при лек режим и постоянно е пускан в отпуск - б.р.). Него го пускат, а нашето дете ще си гние в земята. Не съжалява сигурно за това, което извърши. Той си е безочлив човек. Нито за секунда не съм повярвал в правораздаването. Но има Господ, това е. Господ вижда и ще го накаже”, сподели още през сълзи Петър Гевечанов пред bTV.

Само ден преди този момент бащата на Петьо има мотив още веднъж да се усмихне - ражда му се наследник , който е кръстен Божидар. Научава обаме новината за освобождението на Пъков от брачната половинка си, която още е в родилното. Семейството има още едно момченце.

Близо 3 години след съдбовната датата 14 април 2015 година на мястото на случая припомнят паметната плоча и пано, на което е изобразено ангелче и надписа: „ Спрете се, убийци на деца!”.

Братът на Пъков разяснява пред Нова телевизия, че това е покруса за две фамилии. По мотив мненията, че присъдата е доста ниска, той сподели:

" Ами да го бяха осъдили на пожизнен затвор! ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР