Това са истории от виетнамската джунгла, в които американски войници

...
Това са истории от виетнамската джунгла, в които американски войници
Коментари Харесай

Свидетелства на войници за хуманоиди във виетнамската джунгла

Това са истории от виетнамската джунгла, в които американски бойци са видели странни създания, наподобяващи извънземни хуманоиди.Подборът от тези случаи е показан от криптозоолога Брент Суансер, който е получил писма от някогашни бойци, които описват в тях своите истории.Очевидецът, който е изпратил историята си, дружно с други бойци от патрула, били ситуирани на север от демилитаризираната зона. Изведнъж, измежду гъсталака, няколко от бойците забелязали хуманоидно творение на височина 2 метра. То било с изцяло плешива глава и бледа кожа. Под светлината на луната, кожата му блестяла и светела.„ Всички видяхме това, което блестящо блестеше през нощта, и когато погледнахме от близко, видяхме още четири от тези същества, които вървяха през гъсталаците. Те светеха като че ли имат аура.Нямаха коса на главите си и беше мъчно да се каже какви са другите елементи на телата им, тъй като не се виждаше от храстите. Но, това, което разбрахме беше, че приличаха на хуманоидни създания. Те изцяло пренебрегнаха наличието ни и безмълвно вървяха нанякъде в нощта. Дали са призраци или горски духове, не знам. ”Друга история, която Суансер получава, е от деец от Виетнамската война, който към момента не може да не помни това, което е видял там. Било през 1969 година Свидетелят бил в нощния патрул, когато забелязал нещо белезникаво.Четете още: Страховитият случай с бойци в Афганистан и индивида без кожа Той седнал и насочил пушката си към храстите, след което дал знак на останалата част от патрула да легне ниско. Тогава всички видели по какъв начин нещо извънредно излиза от храстите. То било мощно прегърбено, имало бледен цвят и приличало на гол човек. Въпреки това, главата му имала някои маймунски черти и огромни предни зъби. “Не знам по какъв начин да го опиша. Тялото му беше като на Ам-гъл от “Властелинът на пръстените “, само че челюстите му бяха огромни и с огромни остри зъби. Беше неясно и в това време блестеше със лична светлина.

 Ам-гъл, воин от поредицата “Властелинът на пръстените ”
Ам-гъл, воин от поредицата “Властелинът на пръстените ” Той не ни видя незабавно, само че когато ни видя, той се усмихна, като че ли с насмешка и по-късно бързо избяга някъде. Нямам визия къде. То изчезна, а ние не искахме да го преследваме даже в мислите си. ”

 p2 1 - Свидетелства на бойци за хуманоиди във виетнамската джунгла
Следващата история е разказана от деец, който правил ниско прелитащ полет с хеликоптер над джунглата през нощта. От въздуха той забелязал група от хуманоидни същества, към метър и половина високи.Поведението им било сходно на това на маймуните. На външен тип също имали нещо маймунско. Но, телата им били покрити с неясно жълтеникаво вещество, което леко блестяло. Те скачали толкоз високо, като че ли гравитацията нямала резултат върху тях.Друга история се е случила на 17 декември 1974 година, когато група бойци патрулирали по залесена повърхност край реката рано сутринта. Изведнъж всички забелязали по какъв начин гората към тях изцяло утихва. Птиците, зверовете и насекомите замлъкнали.
“За да разберем дали това не е симптом за нещо неприятно, изпратихме шпионин. Въпреки това, той не откри никакви врагове, в това число никакви човешки следи. Затова патрулът продължи по пътя си. ”

 p3 2 - Свидетелства на бойци за хуманоиди във виетнамската джунгла
Скоро стигнали до една поляна и там разкрили огромни купчини изпражнения от някакво явно огромно животно. Но, преди да ги прегледат, в храстите се чул звук и невиждани същества излезли на поляната. Те били доста по-високи от 2 метра и кожата им била жълта.Имали три пръста на ръцете си, а лицата им били плоски и с огромни тъмни очи. Нямали носове, а по-скоро стеснен процеп.Тези колоси минавали около бойците, като изцяло ги пренебрегнали. Но, когато бойците почнали да се движат, колосите още веднъж почнали да издават мощен чудноват звук, като че ли кост се удря в кост. Войниците, които изпаднали в суматоха, се втурнали да бягат, а тези колоси се затичали след тях. Някои от хората стреляли по преследвачите, само че без забележим резултат.Патрулът стигна до лодката си, влезнал в нея и отплавал по реката към базата, а тези жълти хуманоиди застанали на брега и ги следили, до момента в който се скрият от погледа.Общото сред тези истории е това, че постоянно се явява творение, наподобяващо на хуманоид, с гола и блестяща кожа. Войниците не дават пояснение за случилото се с тях. Те просто ги описват, с мисълта, че в миналото ще получат отговори …Какво са видели американските бойци? Извънземни, създания, резултат от опити или нещо, за което не сме чували до в този момент?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР