Това са факти, но това е въпрос към президента и

...
Това са факти, но това е въпрос към президента и
Коментари Харесай

ГОРЕЩО! Стефан Янев прогнозира кошмарни избори, хвърли бомба за отношенията си с Радев

„ Това са обстоятелства, само че това е въпрос към президента и аз каквото съм имал да кажа по тематиката съм го направил. Аз не мога да разясня такива въпроси. Бяхме подготвени, имахме проект, само че мандатът не пристигна при нас и не мога да разясня за какво това не се случи. Някой по този начин е решил, в тази ситуация – президентът. “

Това сподели Стефан Янев пред Блиц за проваления следващ кабинет и за политическата обстановка в страната.

„ Отношенията ми с Румен Радев? Нормални. С всеки един човек в тази страна, който познавам, подкрепям разговор и имаме връзки, както и с него сме работили през годините. Нормални са връзките ни.

Хората губят вярата, че ние сме в положение да създадем това, от което те се интересуват, че сме в положение да водим рационален разговор, да намираме способи и принадлежности за взаимодействане в името на хората. И тези, които гласоподават, и тези, които не гласоподават.

„ Ние на нашите гласоподаватели по този начин, ние на нашите гласоподаватели по този начин “ – извинете, само че ние сме представители на целия български народ, освен на нашите гласоподаватели.

От друга страна, по кое време ще свърши войната е един сложен за прогнозиране въпрос. Не мога да кажа дата, месец или година, само че желая да кажа следното – всяка война в избран миг свършва.

районен съд Македония? Не мисля, че би трябвало да има ескалация сред двете страни. Разбира се, не може да останем с възприятието на положителни християни и да кажем, че тук като се е случил случай, брутална кавга с един жител на Република Северна Македония, който намерено афишира своя български генезис, не би трябвало да остане незабелязана и нереагирана. „, сподели още Янев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР