Това са 3-те зодии, които са по-склонни да навредят умишлено

...
Това са 3-те зодии, които са по-склонни да навредят умишлено
Коментари Харесай

3-те зодии, които винаги си отмъщават

Това са 3-те зодии, които са по-склонни да навредят съзнателно на враговете си.

Близнаци
Близнаците не понасят някой да обръща внимание на индивида, който обичат. Ревнуват извънредно и желаят да запазят половинката си единствено за себе си. Когато някой човек се приближи до обичания им, те могат да станат извънредно зли и да стартират да търсят способи да отхвърлен индивида. Ако имат подозрения, че някой може да се влюби в този, който им принаджели, стартират да работят и въобще не чакат удостоверение или развиване на историята. Лошата сила, която Близнаците са склонни да изпратят, в реалност може да навреди на човек. Те се ровят из старите книги и търсят по какъв начин да отхвърлен индивида с предмети с неприятна сила, които оставят там, където живее или работи. Пазете се от хора, които смятате, че нямат чисти сърца.

Дева
Девите обичат да си отмъщават и не крият това. Те извънредно доста държат на себе си и в случай че някой ги нарани, стават в действителност зли. Тяхната природа е по-различна от тази на другите зодии. Наистина са склонни да слагат себе си пред всички други. Не бранят обичаните си хора, бранят само себе си. Когато някой вкара Девите в грозни интриги или ги злепостави по нечовечен метод, в тях се отключва мощна гняв, която би трябвало да изкарат отвън себе си, другояче ще полудеят. Те биха прибегнали до странни заклинания, свещи и всевъзможни безумия, с цел да навредят с думите си.

Козирог
Козирозите са извънредно отмъстителни и постоянно би трябвало да знаете това. Те не оставят нещата незавършени, не имат вяра в прошката и избират да решат проблемите си сами. Най-много от всичко Козирозите не могат да търпят любовните изменничества. Ако половинката им им изневери или направи нещо, което да си нарани, Козирозите незабавно измислят проект за възмездие. Обикновено този проект включва силата на другия. Сякаш му я лишават и той постоянно се усеща изтощен и изнемощял. Докато не си отмъстят, няма да спрат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР