Това, с което хората не искат да се разделят, са

...
Това, с което хората не искат да се разделят, са
Коментари Харесай

Забранените археологически находки

Това, с което хората не желаят да се разделят, са образуваните в течение на дълги години устойчиви показа за света. Оказва се, че през деветнадесети век са открити доста следи на праисторически цивилизации, само че за тях не се е разказвало пред необятната общност.

В страната Габон /намира се покрай екватора, в Западна Африка/, през 1972 година била открита уранова мина, която преди 190 милиона години е работила като натурален нуклеарен реактор.

Открити са шест реакторни зони с признаци на протичане на реакция на разделяне. По остатъците на разпада актиноидите е изработен извод, че реакторът е работил в режим на постепенно шупване в продължение на стотици хиляди години.

Според учените откритието на мината в тропическа зона и близкото му разположение до повърхността, където има задоволително подземни води, е било удобно за работата на естествения нуклеарен реактор.

По какъв метод обаче е основан естественият нуклеарен реактор – учените имат пояснение за този развой. В делтата на река се е събрал песъчлив пласт, който е бил богат на уранова руда. В резултат на тектоническата интензивност базалтовият пиедестал се е потопил на няколко километра във вътрешността в земята.

Като закъснение на реактора е служела подземната вода. В резултат на деленето са се образували към 2, 5 тона плутоний. Реакторът е работил към 600 000 години и е изработил към 13 000 000 кВт/часа сила.

Сред неразрешените за разпространение археологически открития са доста, които са сочели категорично към обстоятелството, че на Земята са живели представители на извънземни цивилизации.

Сред тях са месторождението на нитрати в пустинята Атакама в Чили. Либийското стъкло, направено преди 25 милиона години, което по свойствата си внезапно се отличава от естествените минерали и наподобява на актуалните стъкла.

През 1877 година са открити каменни хаванчета с чукчета, които са на възраст 35 милиона години. Открити са и кости на животни, които са на възраст 15 милиона години.

Според учените те са счупени от човешка ръка за добиване на костен мозък. В Америка пък по време на златната тресчица са открити железни пирони на възраст 15 милиона години.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР