Това разказа търговецът Никола Пауков. Той е съсед на заведението

...
Това разказа търговецът Никола Пауков. Той е съсед на заведението
Коментари Харесай

Умът Ни Не Може Да Го Побере! Вижте Какво Е Правил Килърът Марин Само Ден След Убийството На Софийския Бизнесмен!

Това описа търговецът Никола Пауков. Той е комшия на заведението на Боюклиеви в центъра на селото, написа " Телеграф ".

" С някакво самочувствие високо бе Севдалин. Едва ли не, че са всьо и вся. Дошли от рудоземския край, заселиха се тук и взеха заведението " Родопски специалитети ". На фамилни начала трета година живееше с една нашенка, по какъв начин не го разбра тя какъв е? ", се чудеше съседът им. В кръчмата в центъра на селото продавали мекици, родопски специалитети, домашно кисело мляко и домашни сладка. Имало оборот до пътя, само че за съдържателите се чувало, че те не заплащат на снабдители.

" Що хора завлякоха с пари? Взимат стока и не заплащат на компаниите снабдители ", споделя Паунов. Заведението в национален жанр в центъра на Нареченски бани било второто на Боюклиеви. Първото е огромната механа на Румен Милионера, която се намира отвън селото в посока Пампорово и в която на 21 март бе погубен Венцислав Младенов.

Преди да отидат в Нареченски бани и да се заемат с кръчмарство, бащата и синът живеели в пловдивското село Крумово. Преди към 4-5 години Севдалин Купил там къща, свъртял тора жена, която му родила второ дете. След това обаче в кметството почнали да получават предложения за непринудено погашение на отговорности и по този начин кметицата Румяна Самоковарева схванала, че новодошлите имали борчове и са ги подгонили правосъдни реализатори. " Преди 4-5 месеца къщата им в село Крумово бе продадена на търг от частен правосъден реализатор. Предполагам, че повода са отговорности на Севдалин и Марин ", изясни кметицата на Крумово. В селото се приказва, че Севдалин взимал пари на заем от другари и съседи, само че след това не ги прибирал За какво ги е харчел, хората не знаят. Някои допускат, че бил пристрастен от хазартна, само че други отхвърлят.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР