Това растително лечебно средство съчетава в себе си полезните свойства

...
Това растително лечебно средство съчетава в себе си полезните свойства
Коментари Харесай

Чесън, накиснат в червено вино - мощен лек срещу редица болести!

Това растително лечебно средство съчетава в себе си потребните свойства на обичаните ви чесън и алено вино, написа " Петел ".

Получената примес може да попречи на доста болести, пречиства кръвта, укрепва имунната система, отстранява неприятния холестерол, усъвършенства сърдечно-съдовата система, отстранява непотребната сол в организма, усилва издръжливостта, дава сила и се бори с инфекциите.

Чесън и вино – композиция, която убива простуда! Преди всичко, това средство има мощни свойства в битката против другите типове рак.

Ето какво ви е нужно:
12 скилидки чесън
1/2 литър алено вино с положително качество

Приготвяне:
Обелете чесъна и го смесете в стъклен буркан с половин литър вино. Препоръчваме ви да употребявате чесъна, който се продава на пазара от бабите вместо китайския чесън, който се продава от супермаркетите.

Китайският чесън има ниски лечебни свойства. Също по този начин, можете да отрежете чесъна на половина, в този си тип той ще се накисне доста по-добре, а и резултатът от настройката ще бъде доста по-мощен. В този си тип усетът на настройката ще бъде много характерен.

Затвореният буркан със сместа се съхранява в продължение на две седмици на предпазено от слънчева светлина място. В същото време, разклащайте сместа 2-3 пъти дневно.

Накрая, течността се прецежда и се съхранява в непрогледен съд.
Този балсам може да бъде юридически минимум два пъти годишно. В продължение на месец пийте по 2-3 супени лъжици дневно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР