Това продава. Но не значи, че ако изиграеш една такава

...
Това продава. Но не значи, че ако изиграеш една такава
Коментари Харесай

Орхан Мурад Скандализира Цяла България! Вижте Какво Разкри За Палавата Си Дъщеря Сузанита!

„ Това продава. Но не значи, че в случай че изиграеш една такава роля във филм или клип – в живота си това. Казвам го за хиляден път “, добавя още той. Певецът споделя, че в предишното доста пъти са му предложили да опитва опиати, когато е пеел на богати хора, само че той в никакъв случай не го е правел. „ Аз дори и цигари не пуша “, безапелационен е Орхан.

Изпълнителят споделя също, че няма тематики табу и постоянно си приказва с щерка си Сузанита. „ Да, приказваме си доста. Тя е мощен темперамент и буйна тийнейджърка, само че съм сигурен, че доста неща ще й останат в главата от това, което си приказваме и съветваме “, споделя Орхан.

Той приказва и за новата си ария – „ Де бре де “, с която провокира много отрицателна вълна от мнения. „ Това е протест-псувня против ненормалността в страната. Заради това, че на хубавите песни никой не обръща внимание, в това число и националните малките екрани и радио “, изяснява артистът.

Орхан Мурад споделя още, че със Сузанита имат общо парче. „ И това е моята остаряла ария „ На море “, единствено че с нов аранжимент и ново съвременно регетон звучене и рап в куплетите. Много е готина, без провокации, да забележим по какъв начин ще се посрещне от аудиторията “, споделя артистът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР