Това пише френският Causeur в статия, посветена на събиитята в

...
Това пише френският Causeur в статия, посветена на събиитята в
Коментари Харесай

Мегаломанията на Ердоган работи за Путин и Асад

Това написа френският Causeur в публикация, отдадена на събиитята в Сирия.

"Мегаломанията на Реджеп Ердоган, неговата безнаказаност и омразата му, примесена със боязън, от кюрдите бе употребена от Путин и Башар Асад, които го вкараха във военна интервенция ", написа изданието.

Според публикацията, Владимир Путин освен че не губи нищо от обстановката в провинция Африн, само че и реализира три свои цели, откакто позволи на Турция да нахлуе в Сирия.

На първо място, Русия отклонява вниманието на света от боевете, които води армията на Башар Асад в Идлиб и Гута. Там има интензивни бомбардировки на съветската авиация и умират хиляди хора.

Втората цел е Ердоган да свърши "мръсната работа " за Асад, да изтласка кюрдите от Африн и да съобщи по-късно града и провинцията на държавните войски. Така Асад няма да даде жертви, с цел да си върне тази територия, а това ще стане с кръвта на турските и подкрепяните от нея опозиционни войски.

И на трето място, Влаедимир Путин съумява да вбие чеп в НАТО, откакто съществува действителна заплаха турската войска, която е втора по дейно войска в Алианса, да се изправи против американски елементи, в съюз с Русия. В последна сметка доверието на НАТО към Ердоган ще бъде дефинитивно разтърсено и евентуално инкога няма да бъде възобновено.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР