Това обяви шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по

...
Това обяви шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по
Коментари Харесай

Цветанов: Радев е проект за президент срещу ЕС и НАТО

Това разгласи шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка последните нападки на президента против управлявашата коалиция и премиера Бойко Борисов.

Миналата седмица избухна страховит скандал сред министър председател и президент, които взаимно се упрекнаха във връзки с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

"Ние знаем, че това е доста явен план, който е осъществен от началото на 2016 година, с цел да може фактически да имаме президент, който да се стреми по всякакъв начин, дружно с посланията, които дадоха и Българска социалистическа партия, да вървим към нещо друго, само че не и да бъдем част от мощна и обединена Европа и да имаме стратегическото партньорство със Съединени американски щати ", сподели Цветанов пред радио К2.

Той обаче заявява, че не желае да взе участие в подобен просташки спор и обидни квалификации, които някои желаят да образуват към парламентарната група на ГЕРБ или почитан държавен чиновник, или някой да наскърбява и министър-председателя, и парламентарните групи.

"Аз считам, че е неприемливо президентът на страната, който би трябвало да бъде обединител на нацията, да споделя, че при една среща на премиера Борисов с президента на Турция Ердоган с водачите на Европейски Съюз и срещата ще се организира във Варна, да каже, че домакинът ще сервира единствено шербет. Мисля, че това е несериозно и не очаквайте от ГЕРБ да падне на това равнище, сподели водачът на ПГ на ГЕРБ.

Според него партията му се е фокусирала върху ясни цели и желае да осъществя четири годишен управнически мандат с „ Обединените патриоти” и с тези народни представители, които поддържат национални дела и национални тематики, които са свързани с развиването на района, на Западните Балкани и на Европейски Съюз.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР