Това, нещо, което се разпространи миналата седмица е препоръки от

...
Това, нещо, което се разпространи миналата седмица е препоръки от
Коментари Харесай

Теодор Славев: ЕК вдигна ръце от България, мониторингът продължава

Това, нещо, което се популяризира предходната седмица е рекомендации от страна на Съвета на Европейски Съюз като част от така наречен, европейски учебен срок. Вътре в този документ ясно се споделя,че Европейска комисия продължава да упражнява мониторинг към промяната. Посочва се, че има дефицити от страна на прокуратурата. Европейска комисия излезе с предложение към Съвета и сподели, че ще чака мнение от тях. това сподели анализаторът Теодор Славев по ТВ7/8.
Лобира се от страна на наши евродепутати, само че този, който не се е произнесъл е Съвета на Европейски Съюз. Проблемът е, че вътре в Съвета не може да се реализира единодушие. Продължават да ни следят само че няма да има отчети.

Европейска комисия подвигна ръце от България. За новия механизъм-рамката за господство на правото ще се обвърже с фондовете, което се случва за първи път. Ограничава се достъпа до нови фондове. Тази мярка е ориентирана към страни от Източна Европа. Няма кой извън да ни помогне в нашето правораздаване. Сами би трябвало да търсим отговорите. Държавата ни е наказана поради недосегаемостта на основния прокурор. Сочат ни като неприятен образец. В Брюксел също има политици и там нищо човешко не им е непознато. Но тук нещата са много скандални.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР