Това не е тренировка - Марс и Млечният път обединиха

...
Това не е тренировка - Марс и Млечният път обединиха
Коментари Харесай

Марс и Млечният път обединяват усилията си, за да пуснат на пазара ново сладко лакомство и феновете са `навсякъде` над него

Това не е подготовка - Марс и Млечният път сплотиха напъните си, с цел да разкрият нещо, което до момента не сме знаели, че имаме потребност.

Две от обичаните на нацията шоколадови блокчета претърпяха шикозно малко усъвършенстване, откакто бяха натъпкани в „ пухкави “ кроасани, а купувачите напряко полудяха. Налични извънредно в Исландия, новите артикули се появяват по рафтовете в цялата страна през днешния ден (12 април).

Лакомствата са на цена от £2,30 за опаковка от четири, или купувачите могат да получат три опаковки за £5, работи единствено на 41p на сладкиш. Исландия споделя, че „ вкусните “ кроасани – които станаха вирусни онлайн – са „ идеални за ядене в придвижване “... С други думи, те са *френска целувка*.

Снимка на новите лакомства неотдавна беше оповестена онлайн и притегли вниманието на гладните купувачи. Любителите на шоколада бързо се стекоха в секцията за мнения, с цел да поздравят лепкавите кроасани, като мнозина ги нарекоха „ вкусни “ и споделиха изданието с приятелите си. „ Всичко това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР