Това може би е първата визуализация на Xbox Series S,

...
Това може би е първата визуализация на Xbox Series S,
Коментари Харесай

От изтекла информация за Xbox Series S става ясно, че цената е $299 и ще има 512 GB SSD

Това може би е първата визуализация на Xbox Series S, конзолата от последващо потомство на Microsoft, която носи кодовото име Lockhart. Изображение, публикувано от  Thurrott, твърди, че демонстрира дизайна на конзолата и разкрива цена от Щатски долар 299.

Малоко по-рано през днешния ден изтече информация за конзолата от последващо потомство – Xbox Series S на Microsoft, малко преди компанията публично да потвърди цената си от Щатски долар 299.

WalkingCat разгласява промоционално видео за Series S, потвърждавайки, че конзолата е ориентирана към 120fps игри с резолюция до 1440p и предлага 512 GB място за предпазване.

Microsoft също включва поддръжка за 4K поточно предаване на медии и даже 4K надграждане за игри.

Видеото също по този начин разкрива, че Xbox Series S е най-малкият Xbox юридически в миналото и ще бъде 60 % по-малък от по-големия Xbox Series X.

Съхранението от 512 GB може да бъде предизвикателство, като се има поради, че актуалните игри постоянно надвишават знака от 100 GB, само че въпреки всичко е допустимо Xbox Series S да включва същия заменяем порт за предпазване, който се намира на по-големия Xbox Series X.

Microsoft не употребява дисково устройство в Xbox Серия S, тъй че разширението на съхранението ще бъде нужда.

Ясно е, че Microsoft има още какво да ни каже за Xbox Series S, само че към този момент знаем, че идва за Щатски долар 299. също оповестява, че Series S ще излезе на пазара на 10 ноември дружно с Xbox Series X. По-голямата и по-мощна подпора ще бъде на цена 499 $.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР