Това мнение изрази в предаването Панорама по БНТ бившата депутатка

...
Това мнение изрази в предаването Панорама по БНТ бившата депутатка
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Думата сглобка отразява факта, че с ГЕРБ нико...

Това мнение изрази в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия някогашната депутатка и член на управлението на Политическа партия Лена Бориславова.

 

" За нас това да действаш в унисон с евроатлантическите правила, значи, че няма по какъв начин да строиш " Турски " или " Балкански " или всевъзможни други " потоци ", с цел да може Русия да заобиколи Украйна ", счита тя. 

Тя разяснява и провалената ротация на държавното управление: " Първоначалната сделка беше да се ротират единствено Габриел и акад. Денков. След това в оповестения кабинет на госпожа Габриел имената в най-малко шест министерства бяха заменени, без това да бъде в съгласие с нас. Затова ние казахме, че би трябвало да се върнем на масата на договарянията и да създадем кабинет, тъй като единственият губещ от протичащото се е българският народ ".

 

Относно конституционните промени, някогашната национална представителка сподели следното:

" Конституционните промени не основават безпорядък. Премиер ще има на служебно държавно управление. Имаме 9 лица, свързани с ГЕРБ-СДС и от другата страна имаме господин Андрей Гюров. Избор има ", акцентира Бориславова.

 

" Дали ще усепем да осъществяваме промените, които българските жители чакат от 20 години, зависи от относителната ни тежест в Народното събрание, тъй като останалите участници схващат единствено от това – от мощ, и те го демонстрираха по време на договарянията ", посочи тя.

 

По думите й ГЕРБ и Движение за права и свободи са саботирали Комисията за Нотариуса. " Защо им беше това?, попита членът на управлението на Политическа партия.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР