Това лято Желязков често бе засичан със свитата си от

...
Това лято Желязков често бе засичан със свитата си от
Коментари Харесай

И Младата Любовница На Митьо Очите Е Арестувана В Истанбулския Хотел! Вижте Снимки!

Това лято Желязков постоянно бе засичан със свитата си от телохранители да навестява хубавицата в общото им жилище. Тя и още една жена са измежду арестуваните по пижами в хотел " Рамада ". Според Флагман.бг на брифинга, даден рано тази заран в столицата, е направена неточност в броя на арестуваните в хотел „ Рамада ”.

Те са били общо седем с Димитър Желязков Очите, който е откаран в турски затвор, с цел да се реши ориста му посредством правосъдно дело за изгонване. Другите шестима са докарани непосредствено в Бургас през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ”.

Това са зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, някогашният народен представител от Движение за права и свободи Несрин Узун, с който двамата са близки другари и бизнес сътрудници от доста години, водачът на Бенчев – Йовчо Делчев, водачът на Митьо Очите - Милко Бомбето, любовницата на Очите, както и още една жена, която идентичност за Флагман.бг към момента остава незнайна. Преди към час в домовете и офисите на арестуваните са почнали обиски и претърсвания.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР