Това коментира в ефира на Нова тв д-р Цветеслава Гълъбова.Ако

...
Това коментира в ефира на Нова тв д-р Цветеслава Гълъбова.Ако
Коментари Харесай

Харалан Александров: Мерките си имат политическа цена и Радев също ще я плати на изборите, но това е достойно

Това разяснява в ефира на Нова тв доктор Цветеслава Гълъбова.

Ако не е зеленият документ, в случай че не е локдаун, тогава какво се предлага?Хората обикалят по няколко часа с колите за спешна помощ и търсят място в болница, разяснява тя. 

Управлението на епидемиологичната рецесия се появи скандално некадърно, само че и такава беше публичната настройка. Хората в един миг тотално взеха решение да престанат да се плашат от коронавирус. Те избраха да се тревожат за всички други беди, които ги спохождат - цените, тока, газа, дървата. Екзистенциалната паника слезе до равнището на оцеляването, чувството е за нещо ужасяващо, което доближава и се оказа, че хората нямат капацитета да се тревожат за 4-5 неща едновременно, разяснява Харалан Александров.

Точно по тази причина беше значимо да се изработят цели и някой да се ангажира от името на общедството да постанова извънредно неприятни ограничавания. Това е сложен политически избор. Сега се случва, Слава Богу, и по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Мисля, че би трябвало да бъде продължена тази линия на ръководство, въпреки че ще бъде платена и политическата цена за нея. Той и Борисов заплати своята цена, уточни той.

Радев също ще си заплати на тези избори, само че това е достойната и смела позиция да се наложи това решение, което нервира доста хора. Властта може би би трябвало да изясни и да се извини на хората, че не е реагирала по-рано и е проспала подобаващото време. Това е почтена позиция, добави Александров. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР