Това, което успяхме ясно да комуникираме от първия ден на

...
Това, което успяхме ясно да комуникираме от първия ден на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Готови сме да разговаряме с ГЕРБ по нашите 16 политики, но няма да подкрепим правителство с техния мандат

Това, което успяхме ясно да споделяме от първия ден на този парламент и в този момент ще го повторим, че ние ще бъдем водени напълно от два правилото. Първият е да можем да решим оптимално огромен брой действителни проблеми на българските жители и там сме декларирали 16 политики. Те са в 4 сфери. Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната “ Кирил Петков на почналите съвещания при президента по отношение на сформиране на държавно управление.

" Продължаване подпомагането на българските фамилии е първата сфера. За нас е значимо повдигането на минималната работна заплата.

Имаме много сериозна стратегия за бизнеса, подпомагайки неговата конкурентоспособност. Всички тези неща са част от нашия бизнес пакет, осъзнавайки потребността, че бюджетът не би трябвало да излиза на повече от 3% недостиг “, добави Петков.

" Другите ограничения, които ние казахме, че всичко, което зависи от нас, с цел да приемем законите, нужни за асимилиране на парите по Плана за възобновяване, както и несъмнено нашата дълготрайна битка с корупционните проблеми в България и със правосъдната промяна. Всички тези неща ще бъдат водещи в нашата политика “, съобщи съпредседателят на “Продължаваме смяната “.

" Нашият втори принцип, който ще съблюдаваме, е това че ще съблюдаваме нашите обещания. Българският народ би трябвало да чака от всички политици, че ще спазят обещанията си. Ето за какво за първия мандат ясно показваме нашата подготвеност да приказваме с мандатоносителя по всички 16 политики, само че да не подкрепим техния първи мандат, тъй като това би било измятане от обещанията, които дадохме “, изрично съобщи Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР