Това, което се случи днес е естествен завършек на това,

...
Това, което се случи днес е естествен завършек на това,
Коментари Харесай

Акад. Денков за връщането на третия мандат: Естествен завършек на това, което видяхме от началото на този парламент

Това, което се случи през днешния ден е натурален свършек на това, което видяхме от началото на това Народно заседание. Това разяснява депутатът от " " акад. в коридорите на Народното събрание. 

Както първото гласоподаване беше обвързвано с избора на ръководител на Народното събрание  от тези партии. Така поредно в най-важните гласувания, те бяха дружно.  Днес смениха ръководителя на Сметната палата. Събраха се дружно и споделиха след идващите избори ще управляваме дружно. За мен единственият въпрос, който остава е за какво ще вършим последващи избори? Ако те през днешния ден се врекоха, че ще работят и ще сформират държавно управление – за какво не го направиха в този момент?, попита Денков. 

По думите му е значимо през идващите дни Народното събрание да одобри законите по ПВУ. Тук включвам и правосъдната промяна. Дали ще бъде допустимо в този момент – не знам, сподели още той. 

Това, че от Българска социалистическа партия споделиха, че ще върнат мандата в понеделник има своята логичност поради това, че няма да има поддръжка. Но въпреки това дава доста положително опрощение да не бъдат признати най-важните промени през идващите дни, уточни акад. Денков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР