"Това, което премиерът Кирил Петков е постигнал в Румъния, едновременно

...
"Това, което премиерът Кирил Петков е постигнал в Румъния, едновременно
Коментари Харесай

Николай Събев: Има пари за буферен паркинг, къде е този паркинг?

"Това, което министър председателят Кирил Петков е постигнал в Румъния, по едно и също време е да се съгласим, че ще има пет моста, експертите да работят по това къде да се тези пет точки "

Това съобщи в Русе министърът на превоза и известията Николай Събев, съобщи

"Пускането на фериботната линия, ние го обявихме през януари, имахме проекти, че до 20% ще се увеличи директния поток през България, сега е 50% плюс. Не става по този начин планово, както го помислихме, само че добре, че сме подхванали стъпки. Но на локално равнище би трябвало да сте оптимално дейни. Трябва да се раздвижат Община Русе и да стартират да работят. Те имат пари, предоставени от държавното управление, единствено че не за летище, а за буферен паркинг. Къде е този паркинг? ", сподели Николай Събев.

"Това, което министър председателят Кирил Петков е постигнал в Румъния, по едно и също време е да се съгласим, че ще има пет моста, експертите да работят по това къде да се тези пет точки, като ние предложихме местата на тези мостове да са където са фериботите, с цел да се поеме трафика. Утре е първата среща от страна на Румъния и България ", разясни още той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР