Това, което прави властта е, чрез регионалните избори да създаде

...
Това, което прави властта е, чрез регионалните избори да създаде
Коментари Харесай

Чавдар Стефанов, журналист: Регионалните избори в Русия бяха като в съветските времена

„ Това, което прави властта е, посредством районните избори да сътвори един постоянен бюрократичен уред, който да подсигурява доста огромен резултат при избора на Владимир Путин. Да се обединят доста по-тясно националните маси към него.

Така журналистът Чавдар Стефанов разяснява извършените през вчерашния ден локални избори в Руската федерация.

Изборите в Русия минаха по какъв начин то в руските времена. Всъщност, връщането на Руската федерация към руските времена и руските похвати към този момент е безспорна наклонност и е очевидно отвред.

Опозиция няма, изборите минаха при една вяла конюнктура, в която главното бяха районните проблеми.

Темата за войната отсъстваше от тези избори. Това демонстрира блестящо, че хората са изморени – и от войната, и от всичко, което се случва в Русия . Те по тази причина са и толкоз апатични – това беше проявление на очевидна отмалялост от страна на самите гласоподаватели. А от страна на ръководещите, това демонстрира, че нещата се стабилизират, обстановката е постоянна, и това беше детайл от пропагандата.

В районните избори по принцип не гласоподават доста хора – сред 30 и 45 %.

Нарушенията може би са свързани основно с електронното избиране. Самият Путин също гласоподава по електронен път. Електронното гласоподаване дава огромни благоприятни условия за измами в страна като „ Съветска Русия “.

Абсолютна победа на „ Единна Русия “ – тя побеждава на всички места, макар че в окупирания Крим се явиха под 30% от гласоподавателите.

 

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР