Това, което прави Владимир Путин с последните промени по Конституцията,

...
Това, което прави Владимир Путин с последните промени по Конституцията,
Коментари Харесай

Путин възстанови международния авторитет на Русия, счита Иво Христов

Това, което прави Владимир Путин с последните промени по Конституцията, е разделение на властта. Целта му е идващият, който пристигна на власт след него, да не може да отмести Русия от курса, по който е поела, а точно запазването на суверенитета си и основаването на народен суверенитетен капитализъм вътре в страната. Това съобщи в предаването ''Лице в лице'' по bTV проф. Иво Христов.

,,За разлика от България, Русия се ръководи от вменяеми хора и те си дават сметка, че Русия към този момент е изчерпала своя предел. Моделът, който бе заложен през 2000 година, реализира своите задания, защото по това време Русия беше пред разпад. С идването си на власт Путин възвърне вертикалата на властта, както и интернационалния престиж на Русия, тъй като през днешния ден никоя значима интернационална среща не минава без наличието на съветската държава'', изясни още проф. Христов.

Внезапната промяна на Путин хвана неподготвена съветската съпротива

,,Факт е и това, че хората не живеят добре и там стартира да се надига обществено неодобрение, провокирано от обществения модел, който е олигархичен, това е модел на употребата. Това към този момент не може да бъде търпяно и аз виждам първи проблясъци, че този модел скоро ще бъде отстранен. Важно е Русия да има нов обществен дизайн'', акцентира той.

,,Вотът на съмнение е обвързване на една съпротива. Разбира се, в случай че опозицията не внесе избор, тогава всички ще я упрекват за какво не е внесла, а пък в случай че внесе, за какво е била внесла, тъй че всевъзможни рецензии могат да се появят'', засегна Иво Христов и тематиката с идния избор на съмнение на Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР