Това, което очаквам най-много е да започнем в най-скоро време

...
Това, което очаквам най-много е да започнем в най-скоро време
Коментари Харесай

Алексей Петров: Държавата да тегли заеми за инвестиции, не за социални плащания

Това, което чакам най-вече е да стартираме в най-скоро време да обсъждаме Бюджет 2024 година Това съобщи за БГНЕС предприемачът, учител по корпоративна сигурност в УНСС доцент Алексей Петров.


Той означи, че Бюджет 2023 може да служи за ориентировка на това по какъв начин да наподобява новият бюджет.

Алексей Петров приветства избора на Кузман Илиев за ръководител на управителния съвет на Съюза за стопанска самодейност: „ Неговото избиране беше посрещнато с огромен възторг както от членовете, по този начин и от управлението и сътрудници, които взеха присъединяване “.

„ Има доста положително съвпадане на разбирането ни с Кузман Илиев за недостига. Тук добре би било да употребявам едно разбиране, което ще придобие известност - работата на стопанската система на алено. Не съм организиран да одобрявам страната да харчи повече, в сравнение с изкарва. Не разбирам тези, които упорстват, че би трябвало да теглим заеми за обществени помощи и пенсии. Можем да теглим заеми, в случай че се влагат за стимулиране на предприемачеството и бизнеса. Тогава може да има разноски и за обществените помощи ”, сподели още Алексей Петров. “Сега икономическият цикъл е подобен, че ние би трябвало да спестяваме, да търсим благоприятни условия за развиване “, съобщи доцент Петров и даде да се разбере, че е подготвен дружно с Кузман Илиев да дебатират с популистите на тематика тактика за ръководство на задълженията на страната


Той счита, че икономическото министерство би трябвало действително и съществено да притегли специалисти, работодатели за търсене на политики и ограничения за развиване.

“Това е методът, по който можем да търсим напредък и да изпълняваме бюджет като този, който го назоваваме под напрежение и сложен за реализиране в приходна част. Очевидно е, че би трябвало да търсим разновидности, по които да се развива стопанската система, да търсим фактори, които интензивно да развият бизнеса и предприемачеството и тогава да приказваме доста съществено в идващия недостиг да не работим на алено и да нямаме недостиг ”, разясни още Алексей Петров. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР