"Това, което ни се случва, е нечувано лошо. Единствено не

...
"Това, което ни се случва, е нечувано лошо. Единствено не
Коментари Харесай

Борисов призна какво го убива по време на извънредното положение

"Това, което ни се случва, е нечувано неприятно. Единствено не падат бомби. Това е разликата от другата война ", сподели в LIVE включване на "Господари на ефира " министър-председателят Бойко Борисов.

"Все още постепенно вървим, постепенно се понижават приходите. Ако желаеме в този момент да имаме пари в тази кошница, е да сме сигурни, че в случай че продължи повече от шест, повече от година.

Борисов: Все повече се тормозя! Далеч сме от справяне с епидемията, апелирам всички да... ВИДЕО

Тогава няма да има пари за пенсии, за заплати. Това са най-черните ни сюжети. Черният ни сюжет е да падне с 3 пункта стопанска система. Това зависи от продължителността и от възобновяване на стопанските системи, с които сме вързани, с цел да има кой да купува продукцията ", уточни министър председателят.

Той напомни, че всички народен представител от ГЕРБ са дарили по 100 000 лв. от заплатите си, самата партия – 100 000 лв. от дотацията.

"Всички министри и аз – по 1000 лв. от заплатите си, близо 30 000 лв. от Министерски съвет. Готов съм и аз да даря половината си заплата. Ще го слага на идващото съвещание на Министерски съвет. Направили сме го, подготвени сме още да създадем!

Обичам да изтъквам това, което споделят поповете, владиците и възрастните хора: Господ оказва помощ, само че в кошара не вкарва. Трябва да работиш доста и да си окажеш помощ самичък, с цел да ти помогне и Господ. Мерките, които предлагаме - първо здравето, след това служащите. Смирени, с очакване и религия в Господ. Мине ли, след 3 дни ще се не помни ", акцентира Борисов.

Премиерът призна, че най-вече сега му липсва общественото другарство.

"Да пориташ, да идеш на кино, на спектакъл. Омръзна ми да виждам на 2 метра ген. Мутафчийски, Горанов и министрите. Това ме убива ", добави той.

Ген. Мутафчийски и Борисов си размениха паметни реплики ВИДЕО

По думите му основната дума, кодът на приключване на рецесията е лекарство. Намерят ли лекарство, тържищата ще тръгнат нагоре.

"След края на изключителното състояние няма да сме забавни нито аз, нито Мутафчийски. Тогава отново ще ходите на "Граф Игнатиев " да търсите плочки ", съобщи в умозаключение Бойко Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР