„Това, което направи Владимир Путин с войната в Украйна е

...
„Това, което направи Владимир Путин с войната в Украйна е
Коментари Харесай

Веселин Методиев: Путин за кратко време съсипа страшно много митове, свързани с Русия


„ Това, което направи Владимир Путин с войната в Украйна е за малко време да съсипе ужасно доста легенди, свързани с Русия “, сподели проф. Веселин Методиев в предаването „ 120 минути “.

Той дефинира маниерът на говорене на посланика на Русия у нас Митрофанова като резултат от „ незнание, съчетано с безсрамие и надменност “. „ Цялата им политическа игра е този опит за благодарност “, счита Методиев. Според него признателността се е наслоила прекомерно доста в обществото ни и би трябвало време, с цел да може да бъде разчистена.

„ Имаме неща, които бяхме митологизирали. Сега те се срутват “, сподели Методиев.

„ Всичко произтича от обстоятелството, че не желаеме материалния свят на европейците, а желаеме благополучието. Хората виждат проблем и споделят някой различен да ги реши, само че членовете на Европейския съюз споделят „ нашите проблеми ги решаваме сами “. Манталитета да искаш да живееш добре е човешки “, счита Методиев.

„ Правилото е следното – малцинството движи обществото напред, тъй като то постоянно е по-лениво. Ние споделяме, че историята се написа от спечелилите, а тя се написа от победените, тъй като те знаят какво се е случило “, споделя Методиев.

На въпрос какво се случва с човек, който е прекомерно дълго време на власт, Методиев споделя, че властта е като опиат. „ Когато се озовеш на тази височина, би трябвало да знаеш, че ще слизаш от нея. Има усложняващи неща. Доста хората схванаха и схващат и сега, че на тази височина кислородът е по-малко и може да ти се завие свят “, споделя Методиев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР