Това, което искам да кажа на Борисов, е първо, ако

...
Това, което искам да кажа на Борисов, е първо, ако
Коментари Харесай

Кирил Петков за Борисов: Ако иска да си говорим, да се обади

Това, което желая да кажа на Борисов, е първо, в случай че желае да си приказваме, може постоянно да се обади, а не да си приказваме през медиите. Това сподели пред публицисти Кирил Петков.

И добави, че се надява в първите дни на септември да продължат връзката.

" Второто, което ме тормози доста, е, че предишния път, когато държавното управление падна, беше основно поради поръчките за ремонт на пътищата. Ние искахме да ги пуснем изцяло транспарантно, парите да отиват в действително строителство, а не в чували. Това, което сега се случва, е министър Цеков пуска още веднъж поръчките по най-прозрачния метод, електронно и на най-ниска цена, където не може да има корупция. И в този момент въпросът ще бъде дали същите стопански ползи, които смъкнаха предишното държавно управление, ще стартират да клатят и настоящето. Защото знам, че там става дума за стотици милиони и най-много за честното строителство ", съобщи Петков.

От думите му стана ясно, че вярата му към господин Сарафов е " под всякаква рецензия ".

По мотив убийството на Алексей Петров, Кирил Петков разяснява, че е " безумно " през 2023 година да има показни убийства и по едно и също време с това службите за сигурност да не бъдат реформирани. Въпросът към ГЕРБ е за какво три месеца не се вкарва закон за промяна на службите, и ГЕРБ би трябвало ясно да се дефинират с президента ли са или за промени на службите, добави Петков.

„ Г-н Божков знаете, че е упрекнат по закона „ Магнитски ". Знаете, че обвиняванията за предоставяне на рушвет са към господин Горанов, също по този закон. И в този момент е значимо да се разбере, след следствията на прокуратурата - ще има ли оневиняване и прикриване, от моя позиция, или ще се стигне до някакви истини? Знаем, че „ Магнитски " беше даден и на двамата. Очаквам прокуратурата и българския съд да си свърши работата, без да се вляе от политическите събития ", разяснява Петков по отношение на проблема с Васил Божков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР