Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV бившият

...
Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV бившият
Коментари Харесай

Антон Кутев: Със смяната на Путин нито светът ще се оправи, нито ще спрат войните. Трябва смяна на елитите

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV някогашният представител на второто служебно държавно управление Антон Кутев. Според него обществата би трябвало да реализират политики на друго равнище, с цел да се поправят неравенствата в световен мащаб.

„ В днешно време всеки човешки живот е скъп. Агресията на Русия и на Путин е неприемлива, само че какво става с другите най-малко пет войни, които се водят сега по света. Престрелки има в Йемен, Сомалия, Сирия, Палестина, в Ивицата Газа. Това са войни, с които актуалният свят живее “, добави Кутев.

„ Влиянието на русофилските кръгове несъмнено ще намалее, тъй като експанзията на Русия в Украйна не е допустима. Друг е въпросът, че русофилията потегля от нашата история. Руско-турската война също е представлявала експанзия, само че войната е неприемлива в днешния свят “, разяснява още той.

„ Нямам визия за какво се случи промяната на Стефан Янев. Това би трябвало да го изясни министър председателят. Но няма по какъв начин терминологията да е мотив за промяната му. Според мен има по-дълбока причина. Не съм виждал напрежение сред Кирил Петков и Стефан Янев по време на първото служебно държавно управление. Всичко вървеше безпрепятствено “, описа Антон Кутев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР