Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който посети

...
Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който посети
Коментари Харесай

Борисов: За ГЕРБ нов кабинет в този парламент е идеален вариант, но за държавата е банкрут

Това сподели ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов, който посети изграждащия се храм „Свети Пантелеймон“ в град Каспичан.
 „Продължаваме Промяната“ целят да има предварителни избори, само че преди този момент ще работят за избирането на Бойко Рашков за ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.
„Преди 10 дни те споделиха, че Има Такъв Народ е мафия, в този момент договарят с тях, значи държавното управление е на мафията. Вижте им метаморфозата – от мафиоти отново станаха готини момчета. Те го приказват, аз единствено ги изтъквам. Тази смяна българинът ще я усети най-добре наесен“, акцентира Борисов.
„Честита да е „промяната“ на всички българи. Катастрофа! Не се веселя, това е колапс на бизнеса. Чудовищна е контрабандата и на границата. В Силистра минават по 250 тира с украинско зърно без надзор.Ако бяхме ние, тази корупция в износа на оръжие. Същото е и с цените на бензина и дизела – над 3.70 лева./л. Всеки ден натрупат пари в офшорките си.
Газът се подвигна с 32%. За август цената ще е 60% по-скъпа. Тогава партийният КЕВР ще мълчи“, сподели още Бойко Борисов.
По думите му Рашков желае да е в КПКОНПИ, с цел да им пази откраднатите пари. „Те обаче не знаят той какъв човек е, или ще им вземе всичко, или ще ги държи с това. Явно в България единственото значимо през днешния ден е ще има ли Рашков КПКОНПИ. Ние ще му имаме вяра ли? Това самостоятелна организация ли е? Вождът на „промяната“ да проверява другите. Нашият потребен ход какъв е? За страдание няма оправяне. Много работи има за оправяне на това, което направи „промяната“. Поне още 5 милиарда им трябват докрая на годината“, предизвести водачът на Политическа партия ГЕРБ.
„Те схванаха, че сме ги докопали за голямата им корупция и в този момент се чудят по какъв начин да прикрият нещата си. 1200 лева за MWh и българинът седи и мълчи. При нас за 1 ст. имаше митинг пред КЕВР. Сега 700, 800, на следващия ден 1200 лева Газът няма да го има. Грабят българина. “Лукойл “ пък не се закача, съобщи Бойко Борисов и добави, че в този момент ще изберат Рашков и ще отидат на избори. „За ГЕРБ това е идеалният вид, само че за страната това е фалит. Те занапред се съгласиха да вземат 160 млн. комисионни за хеликоптерите. Вадят народен представител в последния миг, с цел да седне на 160 млн. лева Това ли е новият морал? Ако го бяхме създали ние, щяхте да ни разсипете. Ако бяхме създали и една хилядна от дейностите на „промяната“, щяхте да ни съсипете. Вчера по какъв начин раздават парите? В същата джипка се возят година и половина, при мен беше неприятно, само че при тях е готино. Като давахме парите, при нас беше неприятно, при тях – готино. Защо е този двоен аршин“, попита риторично ръководителят на Политическа партия ГЕРБ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР