Това каз пред ФрогНюз бившият военен министър Велизар Шаламанов по

...
Това каз пред ФрогНюз бившият военен министър Велизар Шаламанов по
Коментари Харесай

Шаламанов за Фрог: Изтеклите данни са вид война, която е сравнима с ядрено оръжие в информационното простр...

Това каз пред ФрогНюз някогашният боен министър Велизар Шаламанов във връзка изтекли документи на Пентагона, в които се твърди, че България е желала да изпрати всичките си МиГ-29 на Украйна.

 

Аз не желая да разясня наличието на тези документи, тъй като това значи да влезем в клопката, която ни слагат тези, които започват осведомителната война. Областта, в която те я започват обаче е сравнима с потребление на нуклеарно оръжие в осведомителното пространство, акцентира още веднъж Шаламанов. 

 

Трябва да дадем опция Съединени американски щати да проведат своето следствие, по този начин или другояче надали има обществено разобличаване на действителното приключване и задачите.

Тази осведомителна война продължава линията на опитите за разделяне в свободния свят. Това са опитите за основаване на отрицателен облик на Съединени американски щати, които несъмнено са главната мощ, която подкрепя Украйна като жертва на експанзия, сподели Шаламанов. 

Естествено в тази осведомителна акция виждаме и България, по метод, който дава опция за развиване на осведомителна акция в отрицателен проект. Най-доброто, което можем да създадем е не да се хвърляме в оборване и оправдания, а в действителност да предприемем ограничения за усилване на нашия потенциал да спечелим осведомителната война, в която ни вкарва Русия и това беше моята теза още през 2014 година с “Визия 20/20 ”. 

За страдание пропуснахме 9 години, само че откакто сме в НАТО и Европейски Съюз имаме всички благоприятни условия да се оправим и би трябвало да го създадем. 

Това е дезинформация, която минава на все по-високо равнище, която става все по сложна за непосредствено превъзмогване, тъй като навлиза в доста сензитивна сфера, в която институциите не могат да се защитят директно и това остава пространство за спекулиране на безотговорни фактори. 

Такъв вид информация няма процедура да бъде осведомена обществено и точно по тази причина е доста рисково, тъй като институциите не могат директно да се защитят и това отваря опция за всевъзможни спекулации, изясни Велизар Шаламанов.

Разговаря Констанца Илиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР